Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

«2021 Σαξοφωνικές Ευχές»

 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ /Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΡΜΗΣ

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΑΞΟΦΩΝΩΝ

 Saxarácas


«2021 Σαξοφωνικές Ευχές»

 


Aγαπητοί μας φίλοι.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αρχές του Δεκέμβρη ,είχαμε συνηθίσει να βρισκόμαστε  όλοι μαζί στις   πλατείες του Δήμου με αφορμή την γιορτή και το άναμμα ενός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ή την Γιορτή της Λευκής Νύχτας ,  ανταλλάσοντας  χριστουγεννιάτικες  ευχές για ένα καλύτερο αύριο  και γεμίζοντας τις  καρδιές όλων μας, με αισιοδοξία που μόνο η μαγεία της μουσικής μπορεί να μας προσφέρει.

Φέτος οι συνθήκες ιδιαίτερες για όλους μας. 

Κλειστήκαμε στα σπίτια μας αναγκαστικά για να προστατέψουμε το πολυτιμότερο αγαθό όλων μας που δεν είναι άλλο από την «υγεία».

Εμείς όλο αυτό το διάστημα του εγκλεισμού , δεν σταματήσαμε ποτέ  την αγάπη μας για αυτό το μαγικό μουσικό όργανο και συνεχίσαμε τις πρόβες μας έστω και διαδικτυακά, για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν επιτρέψουν οι συνθήκες να βρεθούμε όλοι μαζί και πάλι από κοντά και να  σας "ξαναταξιδέψουμε" με οδηγό την ποιοτική μουσική μας .

Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή που όλοι περιμένουμε, σας στέλνουμε την αγάπη μας και τις διαδικτυακές ευχές μας μέσα από ένα Χριστουγεννιάτικο μουσικό βίντεο  της ορχήστρας  ,αφιερωμένο σ΄όλους εσάς που μας ακολουθείτε πιστά όλα αυτά τα χρόνια  και σας ευχόμαστε ολόψυχα:

Καλά  Χριστούγεννα 

&

 Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος

Με αγάπη

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΑΞΟΦΩΝΩΝ

 Saxarácas